ΥΓΕΙΑ MAXIMUM ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Πλήρεις καλύψεις με χαμηλά ετήσια ασφάλιστρα

Μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών και να παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους

Ελεύθερη επιλογή Νοσηλευτικού Ιδρύματος, Δημόσιου - Ιδιωτικού ή Γιατρού

ΔΩΡΕΑΝ παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, απαραίτητες για όλους

Κάλυψη εξόδων έως 100% για νοσηλεία, στην Ελλάδα & το Εξωτερικό

Γι' αυτούς που αγαπάς

Ασφάλισε και εξασφάλισε όσους αγαπάς με τα ολοκληρωμένα προγράμματα της INTERLIFE

  ΔΩΡΕΑΝ Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις

  Για Επείγοντα Περιστατικά στα Εξωτερικά Ιατρεία (ΤΕΠ) των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων στις εφημερεύουσες ειδικότητες που παρέχονται από κάθε συνεργαζόμενο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

  ΔΩΡΕΑΝ Ετήσιο Γενικό Check up

  Στο δίκτυο των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων & Διαγνωστικών Κέντρων και περιλαμβάνει: Γενική αίματος & ούρων, Τριγλυκερίδια, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ολική Χοληστερόλη, Ηπατικό Έλεγχο SGOT, SGPT, γ-GT (άνω των 14 ετών).

  ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική Μεταφορά

  Εξαιτίας Ατυχήματος ή Ασθενείας με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο, συνοδεία γιατρού, εφόσον κριθεί ιατρικώς αναγκαίο. Απαιτείται κλήση στο συντονιστικό κέντρο για τον συντονισμό της διακομιδής.

Καλύψεις προγράμματος

Το Υγεία MAXIMUM παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο στον ασφαλισμένο ή την οικογένεια του με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Καλύψεις προγράμματος "υγεία MAXIMUM"

Σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσηλευτικό ίδρυμα και τον θεράποντα ιατρό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ενώ αποζημιώνεται βάσει πρωτότυπων αποδείξεων ανάλογα με το σχέδιο που έχει επιλέξει.

Κάλυψη Νοσοκομειακών Δαπανών σε Ελλάδα και Εξωτερικό: Η Εταιρία καλύπτει όλες τις νοσοκομειακές δαπάνες του ασφαλισμένου σε Ελλάδα και εξωτερικό σε ποσοστό 90%, συμπεριλαμβανομένων και των επεμβάσεων ή θεραπειών που δεν απαιτούν διανυκτέρευση (ODC/ODS), καθώς και των εξόδων παραμονής στην εντατική (ΜΕΘ & ΜΑΦ) χωρίς υποόριο, αφού πρώτα αφαιρεθεί το εκπιπτόμενο ποσό των 300 €.

Σε περίπτωση παραμονής του ασφαλισμένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα εντός ή εκτός Ελλάδος, η Εταιρία καταβάλλει για δωμάτιο και τροφή έως και 500€ ανά ημέρα.

Χημειοθεραπείες, Ακτινοθεραπείες, Ραδιοθεραπείες κατά τη διάρκεια της νοσηλείας. Αγορά και τοποθέτηση τεχνητών οργάνων/μελών, αρτηριών, βαλβίδας καρδιάς, βηματοδότη, απινιδωτή, υλικών οστεοσύνθεσης κ.λπ, εφόσον πραγματοποιηθούν εντός νοσοκομείου και εντός 18 μηνών μετά τη λήξη της νοσηλείας.

Παρέχεται ετήσιος Οδοντιατρικός Έλεγχος με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€, ο οποίος πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Οδοντιατρικά Κέντρα και Ιδιωτικά Οδοντιατρεία, και περιλαμβάνει:
– έλεγχο στοματικής κοιλότητας και καθαρισμό οδόντων για ηλικίες άνω των 14 ετών
– έλεγχο στοματικής κοιλότητας και φθορίωση για ηλικίες κάτω των 14 ετών

Παρέχεται ετήσιος Οφθαλμολογικός Έλεγχος με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€, ο οποίος πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Οφθαλμολογικά Κέντρα και Οφθαλμολογικά Ιατρεία, και περιλαμβάνει:
– μέτρηση οπτικής οξύτητας
– τονομέτρηση με Goldman
– εξέταση στη σχισμοειδή λυχνία

Ρωτήστε σήμερα τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο!

Ασφάλιση Ανήλικων Τέκνων

Παρέχεται δυνατότητα να ασφαλιστούν μόνο τα παιδιά της οικογένειας χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης των γονέων, με κόστος αυτό του ενηλίκου της 1ης κατηγορίας ηλικιών και με συμμετοχή 20% στη συνολική δαπάνη.

Ασφάλιση Οικογένειας

Με το οικογενειακό συμβόλαιο μπορούν να ασφαλιστούν οι γονείς και τα παιδιά. Τα παιδιά παραμένουν στο οικογενειακό συμβόλαιο μέχρι την ηλικία των 18 ετών εκτός αν φοιτούν σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα οπότε παρατείνεται η κάλυψή τους μέχρι το 25ο έτος της ηλικίας τους.

Κάλυψη Φοιτητών Εξωτερικού

Καλύπτονται όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που σπουδάζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη) με επασφάλιστρο 20% εφόσον αυτό δηλωθεί στην αίτηση ασφάλισης.

Μάθετε περισσότερα για το υγεία MAXIMUM...

1Στόχος αυτής της φόρμας επικοινωνίας είναι να σας λύσει οποιεσδήποτε απορίες και να σας ενημερώσει για τα προϊόντα της Εταιρίας. Για τους σκοπούς αυτούς ενημέρωσης, η Εταιρία συλλέγει προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στην φόρμα επικοινωνίας, όπως π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου/φαξ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα από τον ΓΚΠΔ δικαιώματα (πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της χρήσης, φορητότητας, εναντίωσης).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης. Τυχόν χρήση ή/και εγγραφή στην εν λόγω ιστοσελίδα μας σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των Όρων Χρήσης.