Ασφαλής Μετακίνηση

Ολοκληρωμένη Προστασία

Προστασία Οδηγού

Κάλυψη Ποδηλάτου

Απολαύστε τις βόλτες σας με ασφάλεια!

Τα ποδήλατα όπως και τα πατίνια είναι πλέον στη ζωή μας και η ασφάλισή τους αλλά και η ασφάλιση των οδηγών τους είναι απαραίτητη!

Αποζημίωση για Κλοπή Ποδηλάτου

Υλικές Ζημιές Ποδηλάτου

Κάλυψη Προσωπικών Ατυχημάτων

Αποζημίωση τρίτων σε περίπτωση Ατυχήματος

Βασική Ασφάλιση Ποδηλάτων & Πατινιών

Με ιδιαίτερα προσιτή τιμή το Bike SIMPLE σας προστατεύει σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά σε άλλους χρησιμοποιώντας το ποδήλατό σας, και επιπλέον σας εξασφαλίζει Νομική Προστασία αν χρειαστεί.

Απαραίτητο, όχι μόνο σε ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες αφού με το πρόγραμμα ασφαλίζονται πέρα από ποδήλατα, πατίνια ιδιωτικής χρήσης και Ενοικιαζόμενα.

Ασφάλιση Ποδηλάτων & Πατινιών: Καλύψεις Προγράμματος

Σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια χρήσης ή κυκλοφορίας του ποδηλάτου, προκαλέσετε ατύχημα σε κάποιον τρίτο, η Εταιρία θα σας καλύψει έως 50.000€ ετησίως για:
Συγκεκριμένα καλύπτονται:

  • Σωματικές Βλάβες ή Θάνατος τρίτων έως 35.000€
  • Υλικές Ζημίες τρίτων έως 15.000€

Η Εταιρία θα καλύψει έξοδα, έως το ποσό των 3.000€ ετησίως, για τη διεκδίκηση αποζημίωσης, την ποινική σας υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας. Συγκεκριμένα:

  • Αξίωση Αποζημίωσης για Υλικές Ζημίες ή Σωματικές Βλάβες που υποστήκατε από κάποιον τρίτο ή για αντίκρουση αξίωσης αποζημίωσης για Υλικές Ζημίες ή Σωματικές Βλάβες που προκαλέσατε εσείς σε κάποιον τρίτο.
  • Υπεράσπιση ή Ποινική Υπεράσπιση εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος από το οποίο προέκυψε τραυματισμός ή απώλειας ζωής, δική σας ή τρίτου ατόμου.
  • Προσφυγή σε Διοικητικές Αρχές και Δικαστήρια.

ΜΟΝΟ από 1,70€ τον μήνα!

Για τους Όρους Ασφάλισης πατήστε εδώ
Για το Έγγραφο Πληροφοριών IPID πατήστε εδώ

Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Ποδηλάτων

Η Ασφάλιση Ποδηλάτων SAFE Bike, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά αφού καλύπτει, τις ζημιές που μπορεί να συμβούν στο ποδήλατο ή την κλοπή του, τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η χρήση του, αλλά και τον ίδιο τον ποδηλάτη σε περίπτωση ατυχήματος.

Με την Ασφάλιση Ποδηλάτων SAFE Bike απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μέσο με ασφάλεια και χωρίς άγχος!

Ασφάλιση Ποδηλάτων: Καλύψεις Προγράμματος

Σε περίπτωση που, κατά τη διάρκεια χρήσης ή κυκλοφορίας του ποδηλάτου, προκαλέσετε ατύχημα σε κάποιον τρίτο, η Εταιρία θα σας καλύψει έως 50.000€ ανά συμβάν και ετησίως για:

  • Σωματικές Βλάβες ή Απώλεια Ζωής Τρίτων
  • Υλικές Ζημίες Τρίτων

Σε περίπτωση ολικής κλοπής του ποδηλάτου σας, από την αποθήκη ή το κλειστό γκαράζ της κύριας κατοικία σας ή από την ίδια την κύρια κατοικία, θα λάβετε αποζημίωση έως 3.000€ .

Σε περίπτωση που, λόγω ατυχήματος, το ποδήλατό σας υποστεί ζημίες, η Εταιρία θα σας καλύψει, έως το ποσό των 3.000€, προκειμένου να τις αποκαταστήσετε.

Σε περίπτωση που το ατύχημα, επιφέρει την Απώλεια Ζωής ή την Μόνιμη Ολική Ανικανότητα, η Εταιρία θα καταβάλει στους δικαιούχους αποζημίωση 10.000€.

Εάν, το ατύχημα, σας προκαλέσει οποιαδήποτε Σωματική Βλάβη, η Εταιρία θα καλύψει τα παρακάτω έξοδα, έως το ποσό των 2.000€ συνολικά, προκειμένου να αποκαταστήσετε την υγεία σας. Συγκεκριμένα:

α. ΕΞΟΔΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
δηλαδή, τα έξοδα τα οποία πραγματοποιήσατε προκειμένου να αποκαταστήσετε τη Σωματική Βλάβη που υποστήκατε, έως το ποσό των 1.000€.

Β. ΕΞΟΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
δηλαδή, τα έξοδα που έγιναν για τη θεραπεία ή την αποκατάσταση των φυσικών σας δοντιών, τα οποία έπαθαν βλάβη από το ατύχημα, έως το ποσό των 500€.

Γ. ΕΞΟΔΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
δηλαδή, τα έξοδα αντικατάστασης των φακών επαφής ή των γυαλιών όρασης, τα οποία καταστράφηκαν από το ατύχημα, έως το ποσό των 500€.

Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβετε Νοσοκομειακό Επίδομα έως 225€ (καταβολή 15€/ημέρα με ανώτατο όριο τις 15 ημέρες)

ΜΟΝΟ από 3,34€ τον μήνα!

Για τους Όρους Ασφάλισης πατήστε εδώ
Για το Έγγραφο Πληροφοριών IPID πατήστε εδώ

Ρωτήστε τον Ασφαλιστή σας ή Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Στόχος αυτής της φόρμας επικοινωνίας είναι να σας λύσει οποιεσδήποτε απορίες και να σας ενημερώσει για τα Προγράμματα Ασφάλισης Ποδηλάτων & Πατινιών BIKE. Για τους σκοπούς αυτούς, η Εταιρία συλλέγει προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στην φόρμα επικοινωνίας, όπως π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ αλληλογραφίας. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας και τα δικαιώματά σας, από την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Ιστοχώρου της Interlife και στο https://www.interlife.gr/Clients/Pages/Clients.aspx. Παρακαλούμε διαβάστε επίσης προσεκτικά τους Όρους Χρήσης. Τυχόν χρήση ή/και εγγραφή στην εν λόγω ιστοσελίδα μας σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των Όρων Χρήσης.
interlife-programmata-asfalisis-logo-01

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.